MAAK VAN 2017 JE BESTE JAAR OOIT!

Ik ben op zoek naar een paar gedreven ondernemers om mee samen te werken. Als jij dat bent, gaan we tot het einde van het jaar een intensief coachingstraject in om van 2017 jouw beste jaar ooit te maken!

Coaching is...

Na een succesvolle carrière als ingenieur elektronica ontwerp, heb ik een manier gevonden om de afgelopen jaren mijn echte passie na te streven:

Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen!

Diederik Bakker - Ondernemers Coach

"Mijn klanten twijfelen vooraf vaak over hun keuze om een coach te nemen, zelfs na de betaling nog. Vanaf de eerste sessie is die twijfel weg en achteraf is er altijd dat bekende gevoel - Dit was een heel goed idee!"

Met mijn technische blik, analytisch vermogen en inzicht in het ondernemerschap heb ik veel ondernemers mogen helpen om het beste uit zichzelf te halen.

En nu wil ik jou de kans bieden
om dat ook te doen...

"Ik help ondernemers met het overwinnen van angsten en blokkades, bij het maken van plannen en strategieën en het implementeren ervan ... op die manier help ik ze meer uit hun bedrijf en zichzelf halen"

Heel 2017 Coaching...

Herken je jezelf in deze dingen?

Ik heb moeite met ...
... het aanbieden van mijn diensten of producten,
... netwerken en sales,
... presenteren,
... stappen durven zetten.

Of misschien ben  je iemand die ...

... het lastig vind overzicht te krijgen,
... maar geen grip kan krijgen op resultaten,
... angstig is voor de toekomst,
... moeite heeft met het uitbreiden van zijn onderneming.

Oh, wat erg! je zou natuurlijk ook nog iemand kunnen zijn die ...

... 101 ideeën heeft maar geen resultaten,
... constant over de deadline gaat,
... het vertrouwen van zijn omgeving verliest,
... moeite heeft met starten,
... een gebrek heeft aan focus.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste ondernemingen falen. Hebben al deze ondernemers dan niet hard genoeg gewerkt, waren ze niet gedreven genoeg of hadden ze allemaal pech?

Hoe harder we werken, hoe meer we het zelf proberen te doen, hoe beperkter de mogelijkheden voor onze dromen lijken te zijn.

Tijdens deze laatste intensieve periode van het jaar - ga je samen met mij, Diederik Bakker, alle angsten en blokkades die je tegenhouden overwinnen. Ik leer je effectiever plannen en we werken samen aan het maken van de ultieme strategie. Ik zorg dat je blijft implementeren en samen ontdekken we nieuwe mogelijkheden om van 2017 jouw beste jaar ooit te maken.

 • Het Beste Uit Jezelf

  Met behulp van de 4-stappen naar succes methode, werk je constant aan persoonlijke groei terwijl je praktische stappen zet in de richting van je business doelen. Actie is de sleutel tot succes en een goede coach stimuleert je constant tot het nemen van gerichte actie. Zo groei je als mens en als ondernemer en haal je steeds het beste uit jezelf.

 • Het Draait Om Jou

  Persoonlijke ontwikkeling is een pittig proces voor iedereen. Juist daarom moet de coaching flexibel en gemakkelijk zijn. Internet verbind ons bijna overal ter wereld en het maakt niet meer uit of iemand 20 minuten of 20 uur reizen van ons vandaan is, binnen een paar seconde zijn we met beeld en geluid verbonden.

 • Veel Zelfstandigheid Met Een Vangnet

  Ontwikkelen doe je zelf, de coach is alleen maar een spiegel. Hij confronteert je met je angsten en helpt je te vertrouwen. Hij stimuleert je out-of-the-box te denken en haalt die geniale ingevingen uit je onderbewustzijn naar boven. Een coach is een vangnet voor je twijfel zodat jij onbezorgd de volgende stap kunt zetten.

Dit is NIET voor iedereen

Mijn ideale klant is een beetje naïef in positieve zin, meer goed-gelovig dan slecht-gelovig, ambitieus, tegendraads, eigenwijs, en heeft een sterke “Ik zal ze wel eens laten zien dat ik het kan”-houding. 

Er zitten maar zo veel uren in een week. Die tijd is mij, (en waarschijnlijk jou ook) meer waard dan al het geld in de wereld. Waarom zou ik mijn beperkte hoeveelheid tijd in jou stoppen en jij jouw tijd in mij?

Dit traject is niet voor iedereen maar als er een match is, veranderd je leven drastisch.

Wat ik zoek in ondernemers die van 2017 hun beste jaar ooit willen maken is:

... Passie voor dat wat ze doen
... Het verlangen om de wereld beter te maken
... De wil om te doen wat er nodig is
... Het verlangen om succesvol te worden
... Integriteit

Als je word geaccepteerd voor "Je beste jaar ooit", is dit wat er gaat gebeuren

Allereerst word je gebeld en gaan we kijken naar wat je al hebt...

 • 1

  Wat voor bedrijf heb je?

 • 2

  Wat zijn je resultaten tot nu toe?

 • 3

  Hoe ziet je dag/week er over het algemeen uit?

 • 4

  Waar ben je het meest trots op? (en wil je meer van)

 • 5

  Welke dingen frustreren je het meest? (en wil je minder van)

 • 6

  Wanneer is 2017 voor jou je beste jaar ooit?

Zodra we het startpunt bepaald hebben, gaan we ons op 4 dingen richten: 

 • Welke dingen die je doet en hoe ze met elkaar in verbinding staan
 • Wat je moet leren om je resultaten te verbeteren
 • Hoe je mindset je resultaten beïnvloed
 • Hoe je de middelen krijgt die je nodig hebt

En zo eenvoudig is het...

 • Als je helder hebt wat je wilt,
 • Geleerd hebt wat je moet weten,
 • Je gedachte en patronen hebt aangepast voor succes en
 • Je de middelen hebt om te knallen

... zijn alle dingen mogelijk

Hoe ziet dat er dan uit ...

... "Je beste jaar ooit"?

Ontmoet Max en Lisa. Deze 2 ondernemers hadden, net als jij, een uitdaging die ze moesten overwinnen om verder te komen. Lees hieronder hun verhaal en hoe hun leven er nu uit ziet ...

Max

Ik ben een gedreven wordpress developer en Marketing specialist die vanaf de start van mijn bedrijf winst maakte. Ik kon een paar klanten van mijn laatste baan meenemen en mond op mond deed de rest. Na een aantal jaren succesvol gedraaid te hebben, werd het tijd voor iets nieuws.

Ik voelde me comfortabel achter het scherm van mijn laptop maar had geen idee hoe ik naar buiten moest treden. Bovendien lukte het me maar niet om een goeie strategie op poten te zetten.

Ik ben gaan studeren en heb geleerd hoe ik mijn plannen en strategieën op de juiste manier maak. Snel daarna liep ik vast in de implementatie. Een goeie ondernemerscoach hield me scherp en hielp me bovendien over mijn onzekerheid tijdens het netwerken heen. Binnen een paar maande was mijn nieuwe business een realiteit... en draai ik weer winst net als bij mijn eerste onderneming.

Inmiddels heb ik het geld en de tijd om andere te helpen en deze wereld een stukje mooier te maken.

Max
Wordpress Developer & Marketing specialist

Lisa

Ik ben een voedingsdeskundige met een eigen praktijk. Vol enthousiastme stapte ik in het ondernemerschap maar al snel verdronk ik in een zee van concurrentie. Ik was gelukkig bijdehand genoeg om tijdens het netwerken voldoende klanten binnen te halen maar ik kon maar net rond komen.

Mijn enthousiasme was een kracht en een zwakte. Ik had 100 ideeën maar weinig resultaten. Waardoor ik constant over de deadlines heen ging. Ik raakte het vertrouwen in mijzelf kwijt en dat van mijn klanten.

Gelukkig vond ik een goeie coach die me hielp om mijn zwakheden weer in krachten om te zetten. Ik heb in die tijd zelfs een boek geschreven. De meeste dingen moest ik een paar keer gedaan hebben maar nu snap ik ze en ziet mijn toekomst er zonnig uit.

Doordat ik meer rust heb in mijn leven, kan ik een betere partner en moeder zijn. En door wat ik nu weet, ben ik een voorbeeld voor andere vrouwen in mijn omgeving.

Lisa
Voedingsdeskundige

BONUS - Gratis toegang tot BizKaizen...

video placeholder

"Je kunt niet weten wat je nooit geleerd hebt"

Het is belangrijk om naast persoonlijke ontwikkeling ook je business kennis te vergroten. Tot het einde van het jaar trek je samen met mij op en krijg je GRATIS toegang tot BizKaizen, hét kennisplatform voor ondernemers waar je de praktische dingen leert die je nodig hebt om je bedrijf tot een werktuig van je succes te maken.

Hier leer je:
... Hoe je, jezelf tot de expert maakt,
... Hoe je meer klanten en terugkerende klanten aantrekt,
... Hoe je meer omzet kunt maken en
... Hoe je meer impact in de wereld kunt maken.

Sinds April 2017 ben ik een partner van BizKaizen en het gezicht van de BizKaizen Mastermind Community. Ik zit in de interne communicatie van het bedrijf en heb hiermee direct toegang tot alle kansen die er liggen. Als BizKaizen expert en insider, begeleid ik je door de lessen en zorgt ik dat je het maximum uit het platform haalt.

Een paar dingen die BizKaizen jou te bieden heeft:

 • Hoog niveau kennis, makkelijk uitgelegd

  100-en uren HD video met de beste kwaliteit informatie op het gebied van business met o.a. onderwerpen als:

  … Marketing,
  … Expertise
  … Financieel onafhankelijk

  Allemaal moeilijke onderwerpen op een makkelijke manier uitgelegd

 • Gericht op implementatie

  Zonder uitzondering zet elke video je aan tot het nemen van een actie in de richting van je doel. De perfecte aanvulling op coaching.

 • Vergroot je Netwerk

  BizKaizen leden hebben toegang tot de Mastermind Community op Facebook. Hier ontmoet je gelijkgestemde ondernemers en mogelijk potentiële partners. Naast de online ontmoetingen, worden er ook Live ontmoetingen georganiseerd.

Wat ik zoal meemaak - Deze vrouw ruilde haar bedrijf voor een uitkering...

Ik ontmoete haar tijdens een netwerk evenement en we spraken een tijdje over haar bedrijf. Ze was Virtueel Assistent met heel veel kennis maar het kwam maar niet van de grond. Ik bood haar coaching aan maar....

... "Ik weet alles al!"

Het was bijna waar, ze wist heel veel. Dus vroeg ik, "Hoe denk je dan het komt dat je niet de resultaten hebt die je graag wilt? En wat denk je dat er kwam? ...

... "De klanten komen niet"
... "De markt is er niet klaar voor"
... "Misschien moet ik me in iets anders specialiseren"
... "Er is te veel concurrentie"
... "Ik kan niet investeren voor ik mijn bedrijf groot heb gemaakt"

De bekende verhalen dus. We hebben ruim 1,5 uur gepraat. Ik gaf haar waardevolle tips en oefeningen om mee aan de slag te gaan maar uiteindelijk zijn we uit elkaar gegaan want,

... "Jij weet toch niks van de wereld van VA's"

En dat is waar, ik weet niks van een VA zijn maar ik weet alles van VA's coachen op het gebied van hun business!

Uiteindelijk is ze gestopt met haar bedrijf toen alle regelingen vanuit de overheid ophielden en is ze in een uitkering terecht gekomen.

Zonde...

Hoe staat het met jouw verhalen? Welke lastige keuzes staan jou te wachten en ben je bereid te vechten voor je resultaten?

Wie is Diederik Bakker?

Begonnen als coach voor mannen, vrouwen, gezinnen en eigenlijk 'iedereen' om ze te ondersteunen op gebieden als financiën, persoonlijke ontwikkeling en eigenlijk 'alles'... is Diederik zijn kennis en ervaring steeds meer gaan inzetten voor ondernemers.

Al hoewel de basis van coaching voor alle doelgroepen hetzelfde is en iedereen wel ergens in zijn leven een stap verder geholpen kan worden, zijn het de mensen die gecoacht willen worden en bereid zijn te investeren in hun ontwikkelingen die echte successen boeken. Ondernemers zijn per definitie gericht op actie en hebben de vrijheid (of zoeken hier naar) om de wereld om hen heen naar hun hand te zetten.

Sinds de start van de samenwerking die Diederik met BizKaizen heeft opgezet, is deze keuze nog scherper geworden. Als community manager op Facebook en initiatief nemer van de live events is hij het gezicht van de gemeenschap, bestaande uit (bijna) alleen maar actieve ondernemers.

De droom van Diederik, en zijn visie voor het Land van Mogelijkheden is meer zelfstandige, sterke mensen die hun volledige potentie bereiken en een positieve bijdrage leveren aan de verbetering van onze wereld.

Oei! De timer is helemaal afgelopen... Je had 7 dagen de tijd om iets te doen....

De aanbieding is verlopen. Dat is natuurlijk jammer maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om zo veel mogelijk mensen te helpen. Ik houd je graag op de hoogte, als je dat wilt. Laat je gegevens achter, dan ben je de volgende keer misschien wel op tijd.

privacy Geen SPAM, je gegevens zijn veilig!

Deel deze pagina als je het waardevol vond

Land van Mogelijkheden

Raadhuisstraat 26,
2751AV Moerkapelle
06 489 77 132
info@landvanmogelijkheden.nl

Volg ons

En ook

sitemap