De droom van het Land van Mogelijkheden

Het Land van Mogelijkheden is een beweging die staat voor “meer mogelijk maken” door persoonlijke en gezamenlijke groei. Het is een voorbeeld voor de wereld dat laat zien hoe we dat wat we willen, gezamenlijk kunnen realiseren door ongehinderd onze talenten in te zetten.


Wat doet het Land van Mogelijkheden

Kennis deel je niet, die vermenigvuldig je. Sommige dingen weet je, andere dingen kun je leren. Met trainingen en workshops bied het Land van Mogelijkheden kennis aan die voor iedereen toegankelijk is. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen ontwikkeling. Met de juiste kennis gaat dit een stuk gemakkelijker én je hoeft het ook niet alléén te doen. Naast kennis, bied het Land van Mogelijkheden ook persoonlijke ondersteuning en kunnen ervaringen en vragen gedeeld worden in de besloten Facebook-groep. Binnen het Land van Mogelijkheden gaan we samen dezelfde kant op en kun je op elkaar rekenen.


Waar is het Land van Mogelijkheden

In de komende 5 jaar zal er, naast de online gemeenschap, naar een fysieke locatie toe gewerkt worden. Een stuk natuurgebied waar diverse gebouwen, woningen en grond beschikbaar gesteld worden voor mensen met een goed idee dat aansluit bij de visie van het Land van Mogelijkheden. Hier kunnen gasten inspiratie op doen en samenkomen voor de trainingen, een maaltijd, sport, meditatie en andere activiteiten.

Alle producten en diensten die het Land van Mogelijkheden aanbied zijn laagdrempelig. Het landgoed zal daarom ook vrij toegankelijk zijn. De rust plaatsen, speeltuin en andere buiten faciliteiten nodigen uit om ‘gewoon’ op visite te komen.

Het Land van Mogelijkheden is een bron van inspiratie voor alle leeftijden en hoe jonger je gunstige gewoontes aanleert hoe minder je er later hoeft af te leren. Door de jongste generatie meer mogelijkheden mee te geven, zullen zei op hun beurt weer meer mogelijk kunnen maken voor de generaties die nog komen.


Daar zijn waar het nodig is!

Veel dromen lopen stuk op de gedachte dat er geen middelen zijn om deze te realiseren. Om dit geloof zo goed mogelijk te ontkrachten word er veel aandacht geschonken aan financiering en andere praktische benodigdheden. Er word gewerkt aan het opzetten van een fonds dat ondernemers en projecten zal ondersteunen. Aan de middelen zal het nooit liggen.