Dream Big Events

“Als je niet de resultaten krijgt die je zoekt, is er iets dat je nog niet weet”

Het evenement voor mensen die willen weten wat voor effect dromen hebben.

Trainingen

“Hoe ontdek je hoe je iets voor elkaar krijgt? Simpel, je leert het!”

Leer alles uit jezelf te halen door te leren hoe je doelen stelt, hoe je goed om kunt gaan met je tijd, hoe je gedachten en je gedrag de resultaten in je leven beïnvloeden, hoe je met je geld om gaat zoals je nog nooit verteld is en nog veel meer dingen die horen bij een gelukkig en volledig leven.

COACHING

“Als je weet wat je moet doen, zit er maar één ding op… Doe Het!

Je bent zelf verantwoordelijk voor je resultaten maar je bent niet alleen! Maak gebruik van de Coaching van het Land van Mogelijkheden om actief en gericht op je doel af te gaan.

Sluit je aan bij het platform!

“Geef gewone mensen de juiste middelen, en ze zullen de meest buitengewone dingen doen”

Sluit je aan bij het platform waar je anderen zult ontmoeten met vergelijkbare uitdagingen en de oplossingen. Deel je ervaring en geniet van samen groeien.


Dream Big Event:

Aan de start van alle ontwikkeling staat verlangen. Verlangen is ook de motivatie die nodig is om door te gaan. Het is een essentieel onderdeel van je ontwikkeling.

Maar wat doe je als je nooit een verlangen hebt gehad of niet durft te hebben? De jaarlijkse Dream Big Events van het Land van Mogelijkheden zijn bedoeld om jou te inspireren. Pioniers en succesvolle ondernemers laten jou zien wat hun verlangen voor resultaten heeft gebracht. Je ziet en hoort van anderen dat groeien als mens het mooiste is wat er is. Kom ook langs, misschien ontdek je wel een verborgen verlangen dat met de juiste inspanning een superwaardevolle aanvulling voor deze wereld kan zijn.

Het eerste Dream Big Event staat ingeplant voor de zomer van 2018. Meer informatie volgt. Voor vragen of om je aan te melden als inspirator mail je naar

Info@landvanmogelijkheden.nl

 

Voor maandelijkse inspiratie ben je elke 2e woensdag van de maand van harte welkom op de Open Inspiratie Avonden. In een kleine groep, ben je in de gelegenheid om meer over jezelf te ontdekken. Vergelijk jouw mening met gelijkgestemde en wellicht ontdek je de volgende stap op jouw weg. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je aan door te mailen naar diederik@landvanmogelijkheden.nl of te bellen naar 0648977132


LET OP! 9 Mei GEEN Open Inspiratie Avond


 

Trainingen:

Sommige dingen weet je en andere dingen moet je leren. Het basisonderwijs is voornamelijk bedoeld om je te taal en rekenen te leren, voortgezet onderwijs bouwt hier op voort en afhankelijk van hoe goed je bent met taal en rekenen krijg je meer of minder informatie. In de hele periode als kind, krijgen je gemiddeld veel te weinig kennis aangeboden die te maken heeft met essentiële dingen in het leven, zoals:

 • Verantwoordelijkheid nemen voor alle resultaten in je leven,

 • De invloed van je emoties en gedachten op de resultaten in je leven,

 • Lange termijn plannen maken en behalen,

 • En nog veel meer.

Als je nu volwassen bent en niet actief op zoek gaat naar deze dingen, loop je echt kansen mis.

Met behulp van erkende, moderne technieken en eeuwenoude overleveringen ontdek je hoe je meer grip krijgt op alle aspecten van jouw leven.
Geluk en succes creëer je van binnenuit. Ieder mens is hierin gelijk, het maakt niet uit hoe slim of rijk of ervaren je bent.

In de trainingen leer je hoe!

Groeps Trainingen:

 • Praktische Training Bewust Leven

 • Praktische Les “Later als ik groot ben” voor kinderen vanaf 9 jaar (Binnenkort verkrijgbaar)

 • Praktische Training Doelen Stellen (Binnenkort verkrijgbaar)

 • Praktische Training Nadenken (Binnenkort verkrijgbaar)

 • Vrienden met je geld groeps training

Individuele Trainingen:

Persoonlijke Ondersteuning:

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor alle resultaten in zijn of haar leven. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. We zijn ten slotte samen op de wereld.

Gebruik de kennis en ervaring van anderen zodat jij kunt groeien om vervolgens op jouw beurt weer anderen te kunnen ondersteunen. Word de mens die jij bedoeld bent te worden.

Persoonlijke Ondersteuning is er voor alle projecten die belangrijk zijn voor jou. Dit kunnen zakelijke doelen voor ondernemers zijn of een carrière switch maar ook de verbouwing in je huis of de droomvakantie voor jou en jouw gezin. Elk project is goed, want het is jouw project.

In een periode van 3 of 6 of 9 maanden of hoe lang jij ook nodig hebt word je wekelijks ondersteund met behulp van:

 • 1-op-1 contact via Skype of telefoon zodat je geen tijd verliest aan reizen en de prijs laag blijft,

 • E-mails: zo word je scherp gehouden en krijg je antwoord op al je vragen, wanneer je maar wilt,

 • Bewezen tools en technieken,

 • Uitgebreide ervaring en

 • Enthousiasme en passie.

Er is elk kwartaal een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en bestaande klanten gaan voor.

Voor meer informatie en de mogelijkheden:

Sluit je aan bij het platform!

Het Land van Mogelijkheden is meer dan alleen trainingen en coaching. Het is een fysiek iets, een gedachtegoed waar je heen kunt. Er wordt hard gewerkt aan het uitwerken van de plannen voor een locatie waar iedereen welkom is om te spelen en te groeien.

Als lid van het Land van Mogelijkheden ontvang je de laatste updates en toegang tot de besloten Facebookgroep. Deze groep is er zodat we elkaar kunnen ondersteunen bij onze ontwikkeling. Met onze individuele talenten kunnen we samen meer waarde in de wereld creëren!

Locaties: