Vrienden met je geld doet mee met de landelijke Delen = Vermenigvuldigen campagne, Jij ook?

De challenge:

Ondernemers willen het liefst een stabiel, almaar stijgend inkomen. Dit inkomen komt uiteindelijk bij klanten vandaan. Meer klanten betekend meer omzet en uit het omzet kan een stabiel inkomen betaald worden.

Door je prijzen laag te maken, word de drempel voor nieuwe klanten lager. Maar als je prijzen te laag zijn, word je als ondernemer niet serieus genomen waardoor klanten alsnog naar een ander gaan. Je zult dus een goede reden moeten hebben om lage prijzen aan te bieden.

De delen = vermenigvuldigen campagne is het excuus om ongekend lage prijzen aan te bieden zonder het respect van je klanten te verliezen.

Hoe werkt het:

Start op 1 maart met het aanbieden van je producten voor € 1,- en verdubbel dit elke week. Wanneer je zo veel verdubbeld hebt dat je over je reguliere prijs heen gaat, hou je de reguliere prijs weer aan.

Mijn Actie Regels & Voorwaarde

  • Verzendkosten blijven wat ze zijn. (tenzij PostNL ook mee wil doen natuurlijk)
  • Producten van derde zijn uitgesloten van deze actie.
  • Coaching kost normaal € 120,- per uur, in week 1 is dit € 1,- per uur, oplopend tot de reguliere prijs in week 8
  • Coaching pakketten worden omgerekend vanaf de week van aankoop. In week 1 kost het coaching kwartaal traject geen € 240,- per maand maar € 117.78 per maand. Deze prijs blijft de gehele looptijd hetzelfde, ook als er nog een maandje aan geplakt moet worden.

Mijn doel:

Ik doe mee aan deze actie om jou te ontmoeten. Ik wil graag het stabiele inkomen van mijn vorige baan overtreffen en om dit te bereiken ben ik bereid om in het begin geld toe te geven in ruil voor meer vertrouwen en een groeiende klantenkring. Ik wil je graag leren kennen en samen aan een betere wereld werken.

Situatie schets:

Nieuwe klant tegen een potentiële nieuwe klant: “Ik heb tijdens de Delen = Vermenigvuldigen campagne voor bijna niks kennis gemaakt met het Land van Mogelijkheden en ik ben super enthousiast. Het is ook echt iets voor jou.”

Vanaf 1 maart pas ik al mijn prijzen aan. Om er voor te zorgen dat niet alles in week 1 voor 3 maanden vol geboekt zit, is er elke week een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! Meld je aan voor de mailing om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen.

Tot in het Land van Mogelijkheden!

– Diederik