Prinsen & Prinsessen Training

We leven in een wereld vol met fantastische mogelijkheden. We vinden elke dag nieuwe dingen uit en hebben letterlijk alle kennis van de wereld onder onze vingertoppen. We kunnen alles maken, alles doen en alles hebben dat we willen. Het enige dat we nodig hebben zijn leiders die het bedenken en realiseren. Sommige mensen worden als leider geboren, andere rollen er een soort van in. Hoe dan ook, zullen ze moeten leren hoe ze kunnen leiden.

 

Een leider is niet beter dan een volgeling en niet iedereen moet een leider zijn. Toch vind ik dat ook een volgeling ten minste een leider van zijn eigen leven moet zijn. Prinsen en Prinsessen Training bied kinderen op jonge leeftijd leiderschapstechnieken aan, in de vorm van een moderne tekenfilm serie en interactieve opdrachten.

 

Ik ben op zoek naar een investerende partner die het leuk vind om dit samen met mij op te zetten. Bij voorkeur iemand die verstand heeft van marketing en de promotie voor dit project op zich wil nemen.

Bekijk de pitch voor dit project en als je denkt, “Dit is echt iets voor mij”, nodig ik je uit om te reageren. Mailen kan naar info@landvanmogelijkheden.nl

Laat je gegevens achter dan stuur ik je het projectplan op:

[ninja_forms id=41]

Leave A Response

* Denotes Required Field